Although temporarily remaining open for new threads and posts (following the very kind messages and emails), all Forum information, posts and threads will remain visible until 28th February 2021 after which point thesmartclub Forum service will close.  Links to thesmartclub and The smart Racing Club social media pages are available via thesmartclub.co.uk homepage.  In addition, you have full and free access to every issue of 4site smart Magazine via that same homepage facility.  

Our thanks to the 35,000+ users who Registered for our Forums services for the past 20 years - your registration details will be deleted in line with our Privacy Policy wef 28th February 2021.

  For any questions, please see the Contact Us sections from thesmartclub.co.uk homepage.

 

+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 11 of 11
  1. #11

    Default Re: Water leaking into boot somehow

    Hi lil.smartie

    I know the login screen you're referring to as it appears on another TomTom device I have, but since the TomTom technician decide to do a Windows reformat of the SD card (in case there where any errors on it which were preventing the v9.60 map being read by the car properly) it is now not recognized as a legit TomTom SD card and all attempts to load a map fail, in fact I now get this natty screen message in My Drive Connect when I login with the account I setup for the car.

    So he's escalated to his 2nd line support and to cut to the chase, I reckon they are going to have to send out a new SD card, unless they can do something clever.

    Aside from that, my other issues seem to have been sorted out so.

    Nearly there
    Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts